среда, 2 августа 2017 г.

Данилюк не заперечує факту несплати податків


За прикладом міністра фінансів українці також не повинні платити податки, вважає журналіст Олександр Дубінський

Глава Міністерства фінансів Олександр Данилюк, якого ГПУ підозрює в ухиленні від сплати податків, обурюється непрофесіоналізмом правоохоронців, але не заперечує факту порушення податкового законодавства, повідоиляє Поштівка.

Так журналіст Олександр Дубінський прокоментував допис міністра у соцмережі Фейсбук, який вважає, що за "податковою" справою хтось стоїть.

"Який прекрасний пост... Міністр фінансів Данилюк повідомляє, що справу про його ухилення від сплати податків - хтось "просуває". Але зовсім не заперечує факту ухилення від сплати податків. А лише намагається причепитися до процесуальних і судових помилок. Апогей - це обурення міністра "порушенням мораторію на податкові перевірки", - зазначає Дубінський.

Журналіст висловив здивування, як може людина, яка відповідає за наповнення бюджету, красти й обурюватися, що проти неї почали розслідування та перевіряють податки.

У такому разі Дубінський вважає за доцільне взяти приклад з міністра й так само не платити податки.

"Вважаю, що після цього - кожен, хто продовжує платити податки в цій країні - кретин. Тому що, якщо їх не платить міністр - то не платить ніхто. Українці за прикладом Данилюка не повинні платити податки".