суббота, 23 мая 2015 г.

В ЄС обговорюють питання про зарахування "ДНР" та "ЛНР" до терористичних організацій, - Могеріні

Тоді б їх назвали справжнім ім'ям

 
Верховний представник Євросоюзу із закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні відповіла на питання депутатів Європарламенту про намір включити самопроголошені Донецьку і Луганську народні республіки в список терористичних організацій. За словами Могеріні, країни ЄС обговорили це питання, але не прийняли рішення.
 
В ЄС обговорюють питання про зарахування "ДНР" та "ЛНР" до терористичних організацій, - Могеріні Федеріка Могеріні. Фото: europeanvoice.com

Про це повідомило агентству новин BNS бюро депутата європарламенту Урмаса Паета.

Могеріні сказала депутатам, що слід звернути більше уваги на потенційне включення озброєних бійців зі східної України до списку терористичних організацій. 

"Рішення Ради Європи внести озброєний підрозділ в список терористичних угруповань повинно бути прийнято одноголосно", - зазначила Могеріні.

Нагадаємо, ще 14 січня Верховна Рада ухвалила за основу і в цілому звернення до Європарламенту, країн-членів ЄС, США, Канади, Японії з закликом визнати ЛНР і ДНР терористичними організаціями.

Раніше зі зверненнями до світової спільноти з проханнями визнати ДНР і ЛНР терористичними організаціями звернувся прем'єр Арсеній Яценюк і патріарх УПЦ КП Філарет.
 
http://khronyka.blogspot.com/2015/05/blog-post_23.html